«Мама НУБіП» опитування серед наших студентів

7 травня 2020, 17:23

До Всесвітнього дня матері, який цього року святкують 10 травня, юні журналісти провели опитування разом зі студентами НУБіП України. Кожен, хто відгукнувся, запитав у своєї матусі: «Бути мамою – це...», ми отримали відповіді з відвертими розповідями, що для них означає материнство, найцікавіше до Вашої уваги:
Анна (40 років): «Мама – це затишок і гармонія, смачна їжа й лагідна рука. Я мама студентки дгугого курсу, пишаюся тим, що моя донька мені як подруга. Ми часто гуляємо в університетському саду біля третього корпусу. Це фантастичне місце».

Ольга (39 років): «мої близнюки нині навчаються у НУБіП – я спокійна за дітей, вони часто телефонують, щоб розповісти про радощі студентського життя. Нині я маю багато вільного часу, щоб жити цікаво і бути в тренді з моїми дітьми. Бути мамою – це щастя».
Зоя (42 роки): «ми з чоловіком покохали один одного під час навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, тепер наш син теж навчається, навіть пише бакалаврську і має милу дівчину також із гуманітарно-педагогічного факультету. Це гарно, кохання і навчання, я щаслива матуся».
Інна (48 років): «мама моя викладала в університеті, потім я тут вчилася, а зараз моя донечка і племінниця. Я вважаю, що наша мама вплинула на вибір професії».
Алла (50 років): «я і мама і молода бабуся. Мені приємно отримувати вітання до Дня Матері – ми ідемо до бабусі усі в цей день і святкуємо традиційно родиною за одним столом кілька поколінь».
Керівник гуртка «Юний журналіст» Вероніка Василівна Чекалюк вважає, що кожна жінка – це Берегиня, материнський інстинкт, як дар, закладений природою кожній дівчинці.

«Коли поряд студенти котрі потребують уваги, хочеться їх підтримати, особливо тих, хто на першому курсі і ще не звик жити без мами, саме тому, наші колеги-куратори приділяють багато уваги і контролюють життя своїх підопічних, підказують і оберігають від помилок. Мені подобається спостерігати за успішними матерями. Взірець для багатьох, наприклад, жінка політик, прекрасна мама і кохана – неймовірна перша леді Ранія, королева Йорданії для багатьох дівчаток і жінок кумир. Завдяки способу життя, турботі про людей, вона автор популярних дитячих книг «Подарунок короля» – дитяча книжка про короля Хусейна, видана до перших роковин його смерті. «Вічна краса» – написана до дня матері, історія про дівчинку, яка розмовляє з овечками, шукаючи найкрасивішу річ у світі. «Маха з гір» – про дівчинку, що понад усе хотіла вчитися. Вважаю, що кожну жінку прекрасною робить кохання і милосердя. Жінка – це прекрасно. Бути мамою – це честь і відповідальність, безмежне Зі святом, дорогі українці, поцілуйте своїх матусь, згадайте тих, хто вже не з нами... І пам’ятаймо МАМА – це найрідніша людина на планеті», – підсумовує сказане педагог.

 


Підготували: Олена Кальчівська і Вадим Барановський
(члени гуртка «Юний журналіст»)

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook