АКТИВНА ПІДГОТОВКА ДО ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – ГОЛОВНА ТЕМА НАРАДИ РОЗШИРЕНОГО ДЕКАНАТУ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

4 травня 2020 року
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 

Спілкування з використанням відеоконференцій вже стало невід’ємним аспектом нашого життя. Дистанційне навчання, наближення сесії в умовах карантину та багато нагальних питань ефективного функціонування факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК обумовили порядок денний чергової наради, що відбулася 28.04.2020 р.

Саме на аналізуванні виконання запланованих робіт в межах навчальної, методичної, наукової, міжнародної та організаційної діяльності факультету і розпочала нараду декан факультету Лариса Баль-Прилипко.

 

Навчальний процес триває на належному рівні з використанням електронних навчальних курсів, згідно розкладу, студенти факультету виконують поставлені завдання, складають модулі та активно долучаються до участі у Zoom-конференціях та вебінарах.

Триває активна робота з підготовки бакалаврських проектів студентами 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Керівники зауважили, що студенти виконують бакалаврські проекти, згідно визначених завдань та звертаються за експертним консультуванням до своїх наставників.

 

Заступник декана Наталія Слободянюк ознайомила присутніх із особливостями прийдешнього сесійного періоду. Екзаменаційна сесія має відбутись відповідно до графіку та розкладу, що попередньо було затверджено. І, враховуючи те, що під час сесії відвідувати заклади освіти все ще буде заборонено, відповідно до рішення МОН проведення екзаменів та заліків відбудеться дистанційно у синхронному режимі та із забезпеченням надійної ідентифікації студентів.

 

Захисти дипломних проектів будуть відбуватись онлайн, а кафедри, керівники дипломних робіт і самі студенти мають забезпечити контроль якості робіт та не допускати проявів академічної недоброчесності, зокрема плагіату тощо.

 

Одним із актуальним питань засідання було обговорення планування Дня відкритих дверей факультету в онлайн режимі, яке відбудеться 7 травня 2020 року. Було запропоновано розробити сценарій проведення заходу із обов`язковим залученням до нього цікавих спікерів для забезпечення максимально високого рівня зацікавленості абітурієнтів, та надання всієї необхідної інформації, щоб вони мали можливість зробити свідомий і правильний вибір. 

На засіданні були розглянуті і ніші питання життєдіяльності факультету.

 

 

Наталія Сілонова,

вчений секретар факультету

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook