Ольга Назарійчук, учасниця проекту "Агрокебети": "У сучасному світі всі ми - жертви маркетингу"

23 квітня 2020 року

23 квітня 2020 року відбувся передостанній іспит з курсу "Маркетинг" для студентів проекту "Агрокебети". Викладачем курсу протягом другого семестру була к.е.н.Наталія Голомша, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності. Іспит було розрочато вчасно. Також всі студенти перед іспитом отримали свої бали за виконану навчальну роботу протягом семестру.

Іспит відбувався відповідно до рекомендованої послідовності проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину та введеного в дію наказом ректора від 07.04.2020 року № 281 «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину».

Студенти мали можливість обрати номер білету та отримали доступ до нього безпосередньо в онлайн режимі з відео-фіксацією за допомогою безперервного комерційного каналу zoom, доступ до якого проект має завдяки підтримці Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу". Після цього всі приступили до виконання завдання.

Цього разу ніяких уточнюючих запитань у студентів не виникало і всі файли з відповідями були надіслані на електронні скриньки викладачам доц., к.е.н. Наталії Голомші та ст.викладачеві, к.е.н. Ользі Голомші у прямому ефірі.

Коментар Ольги Назарійчук, учасниці проекту "Агрокебети":

"Склавши передостанній іспит цієї незвичайної сесії, хочеться поділитись своїми враженнями. Після того як нас перевели в режим навчання онлайн, я спочатку ставилась трішки скептично до цього. Проте практика показала, що пари онлайн з горнятком запашної кави (не зраджуючи традиції як ми це робили під час навчання в аудиторії) мало чим відрізняються від звичайних пар, що є заслугою команди Агрокебет. Ти точно так же бачиш презентацію, чуєш викладача, задаєш питання, бачиш одногрупників, тільки не витрачаєш час на метро .

Стосовно сесії, то пропав мандраж перед іспитом. Ти прокидаєшся, виконуєш вранішні ритуали, заварюєш каву і спокійно відкриваєш ZOOM. Коли ти знаходишся в комфортному стані,то потік думок не залишає себе чекати і ти легко згадуєш пройдений матеріал, який оформлюєш у відповіді на пиитання екзаменаційного білету.

Щодо саме іспиту з курсу "Маркетинг", то це був доволі пізнавальний курс. У сучасному світі всі ми жертви маркетингу і було цікаво дізнатись як саме це працює, а ще більш захопливо самому взяти в цьому участь, виконуючи проектне завдання.


Враховуючи, що ці знання можна застосувати до будь-якої ситуації, то це буде хороший +1 до наших вмінь".

Олена Ковтун, гарант ОП "Адміністративний менеджмент" (проект "Агрокебети") .

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook