Продовження дистанційного навчання з фізичного виховання для студентів 1-2 курсів денної форми навчання

20 квітня 2020 року
Головним завданням для НПП кафедри фізичного виховання на цьому тижні було розробка відеокомплексів фізичних вправ для налагодження дистанційних занять зі студентами 1-2 курсів денної форми навчання шляхом проведення відео конференцій за допомогою додатку Zoom.

     Запропоновано новий комплекс підтримання фізичної форми в домашніх умовах за системою «Табата». 234 студенти вже ознайомилися із виконанням даного комплексу. Також на сайті кафедри розміщені фізичні вправи для розвитку фізичних якостей студентів, що обрали секції баскетболу, футзалу, волейболу, гирьового спорту, карате, важкої атлетики, аеробіки. Продовжувалася робота по обробці виконаних завдань студентами, надання консультацій щодо правильності складання тестів, написання рефератів та виконання комплексів фізичних вправ.

     Загалом, з початку дистанційної роботи 2263 студента з 3587 основного відділення, що становить 60% ознайомилась з прикладом виконання комплексу з фізичного виховання, що був розроблений НПП кафедри і 1089 осіб здало відеосюжети з власним виконання фізичних вправ. 93% студентів, що відвідують заняття з фізичного виховання виконали хоч би одне із запропонованих завдань.
     Починаючи з середи 15 квітня почалися перші онлайн-заняття зі студентами. Вже 52 людини відвідали дистанційне тренування. Починаючи з наступного тижня буде запропонована схема проведення онлайн-занять два рази на день вранці і ввечері, а відповідні посилання будуть розміщені на сайті кафедри фізичного виховання. Кожен бажаючий може під`єднатися у будь-який зручний для себе час до онлайн-занять з фізичної культури.

     Загальна кількість відеосюжетів – 1089 роликів, що становить 30,4% від загальної кількості студентів і 48,2% від кількості осіб, що ознайомилися і вивчили комплекси фізичних вправ. Загальна кількість вирішених тестів – 2220, що становить 61,9 відсотка від загальної кількості студентів. Написаних рефератів – 1578 робіт – 44,0 %.
     На цьому тижні студенти факультету ветеринарної медицини продовжують лідирувати у фізичній активності – 53,0% відзнятих відеосюжетів від загальної кількості ветеринарів, на другу позицію перемістився механіко-технологічний факультет – 41,8 %. Замкнув трійку лідерів – гуманітарно-педагогічний факультет – 40,5%.
     По кількості вирішених тестових завдань з 76,7% на перше місце вийшов факультет захисту рослин біотехнологій та екології, другим став з 75,8% економічний факультет. Третя позиція і, відповідно, 74,1% за агробіологічним факультетом.

     Найактивніша трійка факультетів та ННІ щодо підготовки реферативних робіт виглядає наступним чином. Перше місце – ННІ неперервної освіти і туризму, друге – економічний факультет, третє – факультет конструювання та дизайну.


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook