Університетська освіта в домашніх умовах

23 квітня 2020 року
     Карантин у розпалі, але це не привід забувати про навчання. Обставини змушують до навчання у незвичному режимі. Наскільки це ефективно – питання часу. Головне – вчасно та успішно здати сесію.

     В дистанційному режимі триває навчання в Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України при вивченні дисципліни «Економіка та організація енергетичної служби».

     Які ж враження? Про це охоче поділилися з доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Михайлом Сверданом студенти начальних груп ЕЕЕ-16001б та ЕЕЕ-16002б.

Вороніна Катерина: «Карантин – не привід сидіти без діла. Добре, що є дистанційне навчання і можна вчитися в цей період вдома. Тим паче, що є електронний курс Elearn. Дуже допомагає у навчанні. Все зрозуміло та зручно!».

Петренко Євгеній: «Шкода, що через карантин навчаюся вдома. Живе викладання ніщо не замінить, але я радий, що є електронний курс, де докладно розписані теми і в принципі все зрозуміло».

Редько Іван: «Навчаюся вдома, через таку тяжку ситуацію з коронавірусом. В навчанні допомагає Elearn, в якому мені подобається працювати. Здаю все вчасно і відповідно отримую необхідні знання та гарні оцінки!».

 

Вовчак Віктор: «1. Як проходить карантин? Загалом, більш-менш, без всякого фанатизму, сиджу вдома, навчаюся дистанційно, читаю різні книжки, так як в даний момент з’явилося більше вільного часу, намагаюся витратити час з користю. 2. Що б я змінив в дистанційному навчанні? Ну, насамперед, хотілося б більше комунікативності, адже спілкування є більш ефективним, ніж просто повідомлення, в сьогоднішні дні ми маємо великий спектр різних програм, які дозволяють це реалізувати».

     Дистанційно навчатись, безумовно, можна, продуктивно й ефективно. Однак, не вистачає живого спілкування між студентами, безпосередньої роботи студентів в аудиторії, комунікації студентів з викладачами. Є лише сподівання, що все згодом налагодиться!


Катерина Вороніна,
староста групи ЕЕЕ-16001б

Катерина Драчова,
староста групи ЕЕЕ-16002б

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook