Ксанті: рідний НУБіП – відправна точка успіху та найкраща Alma mater у світі

20 квітня 2020 року
НУБіП України

 Українців тішить творчість красивої дівчини, романтичної співачки, юної матусі і талановитого педагога на ім‘я Ксанті. Познайомившись із яскравою зіронькою шоу бізнесу, з’ясувалася, що це успішна випускниця НУБіП України. Саме спогади про альма-матер і стали інформаційним приводом до захопливого інтерв`ю.

 

- Ви красуня, розкажіть про себе, етапи Вашого становлення?

- мені дуже приємно, розповісти про себе для тих, хто збирається навчатися у НУБіП... Моя історія почалась майже тридцять років тому та була б звичайним життєписом мрійливої дівчини з Донецька, котра гарно вчилась та успішно займалась творчістю, однак, вирішальною подією став вибір університету для подальшого навчання. Саме рідний НУБіП України став відправною точкою та найкращою Alma mater у світі.

 - Ксанті, НУБіП – це цілий світ, студентська країна, що саме Вам запам’яталося, що гріє серце?

- Стільки історій та приємних спогадів пов’язані з дев’ятим гуртожитком, де я жила на перших курсах, стільки досвіду та знань було отримано у стінах рідного університету. І, звичайно, залишаться в пам’яті прогулянки по неймовірному Голосіївському парку, віддзеркалення старезних дерев та миттєвих картин хмар у озерах.

- Який факультет Ви обрали?

- Обравши спеціальність «економічна кібернетика», я одразу почала займатись хореографією на кафедрі культурології у ансамблі «Дівоче сузір’я». Це було справжнє студентське життя, як його описують в книжках. Наявність залів, професійні педагоги та відповідний рівень творчих колективів теж стали одним з вирішальних факторів при виборі університету. Ми досить багато концертували та отримували ще й безцінний досвід спілкування з глядачами та концертну практику. Ще зі студентських років я познайомилась з вже відомими артистами, з якими почала співпрацювати як у складі балету, так і бек-вокалістом.

 - Вельмишановна Ксанті, зараз Ви успішний педагог і елітна багатогранна співачка з власною групою музикантів. З чого почалося це красиве життя?

 - дякую за теплі слова... Ідея створення власного поп-проекту прийшла по закінченню університету, однак, до цього я мала досвід співу у рок-гурті та адмініструванні музичного колективу. Накопичивши потрібні знання та зв’язки (куди ж без цього у сучасному шоу-бізнесі), одним з літніх вечорів ми з командою зібрались у студії для написання музичного матеріалу. Однією з моїх цілей був виступ у палаці Україна, і я її досягла одразу після випуску першого треку. Ми орієнтувались на потреби ринку та «форматність» музики для безперешкодного потрапляння на радіо та телебачення. Стратегія спрацювала. Далі – написання нових пісень, зйомка кліпів, безліч концертів та створення свого фестивалю. Все почало з’єднуватись в один великий ланцюг професійної творчої діяльності, де мене вже запрошували як члена жюрі конкурсів та людину, яка досягла успіху. І весь цей час я не забувала про НУБіП, бо продовжувала навчання вже в аспірантурі. Жити просто та стабільно було злочином проти себе, як я вважала, тому постійний пошук, колаборації та нові горизонти ставали неод‘ємною частиною кожного дня. Мені іноді здається, що в кожній людині стільки енергії та нерозкритого потенціалу, що вона могла б забезпечити цілий мегаполіс своїм світлом.

- Ви така щира й життєрадісна, Ваша історія життя схожа на прекрасну казку принцеси із «Голосіївського королівства», Ви вірите у силу мрії?

 - безумовно моя мрія поступово стає ціллю і я впевнено йду до мети. Самоогранізованість – це секрет мого успіху. Так, я завжди йшла за мрією, бо ще з дитинства уявляла себе на великій сцені, однак, любов до точних наук відобразилась у мойому фаховому дипломі) І хоча зараз мені здається, що це – тільки початок і все ще буде попереду, я впевнена, що тільки віра у свої сили та мрію допомогла реалізувати все те, що я маю. Закінчиться карантин, і ми, наче маленькі рибки, випливемо з акваріумів (іноді мені здається, що ми в них живемо постійно). І знайте, що ніщо не повинно Вас стримувати та обмежувати, істина є тільки зараз, в моменті, а життя створено, щоб мрії перетворювати на реальність.


Дорога Ксанті, дякуємо Вам за відверту розмову, за теплі спогади про наш університет. Ми щиро бажаємо Вам творчих злетів і сімейного щастя, радості родині, палкого кохання і успіхів маленькій донечці, яку ми чекаємо у НУБіП, щоб не порушувати традицію.

Спілкувалася
Староста гуртка «Юний журналіст» Н. Колесник
Науковий керівник доцент кафедри журналістики
і мовної комунікації В. Чекалюк
Фото з архіву Ксанті https://instagram.com/ksanti_project?igshid=1naci6x9fyxg2

 

  

  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook