Ще один тиждень напруженої навчальної роботи

11 квітня 2020 року
Завершився ще один навчальний тиждень напруженої дистанційної роботи. Окрім традиційно застосовуваних засобів для дистанційного навчання, зокрема платформи Elearn, засобів месенджерів Viber, Telegram, відеоконференцій Zoom, Skype, почастішали звертання студентів у вирішенні практичних питань щодо виконання лабораторних робіт  (листування електронною поштою, використання чатів). Це означає, що живе спілкування в аудиторії, постійний контакт з викладачем, групою, створюють унікальну атмосферу для засвоєння всього нового. А участь у жвавій  дискусії сприяє й самовдосконаленню.
Якщо дискусії щодо вивчених тематик з дисиципліни «Геоінформаційний аналіз й моделювання» засвідчують достатньо повне засвоєння матеріалу, виконання ж ряду лабораторних робіт постійно викликає багато запитань у магістрів 1 року навчання спеціалізації «ГІС у землеустрої».
 За період з початку карантину активність студентів зростає, їхня зацікавленість у виконанні робіт також. Відразу вирішуються робочі питання через наявні ресурси месенджерів, на основі використання чатів, форуму дистанційного обговорення.
 
         Тиждень швидко промайнув. Попереду - наступна атестація. А на сьогодні у слухачів магістратури панує робоча атмосфера й підготовка до майбутньої сесії.
 

Світлана Кохан 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook