Студенти продовжують доводити ефективність дистанційної форми навчання через успішно складені іспити

18 квітня 2020 року
     15 квітня 2020 року у режимі віддаленого конференц-зв’язку, із використанням хмарних технологій, доценти кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського к.е.н. Олена Нікуліна та к.е.н. Аліна Троян прийняли іспит з «Бізнес-планування інноваційних проектів» у магістрів 2-го року навчання, які вже цього року закінчують навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за магістерською програмою «Менеджмент кооперативних формувань».

     Майже половину семестру група освоювала цей предмет дистанційно, при цьому постійно перебуваючи в контакті з викладачем Оленою Нікуліною. Віддалений режим не позбавив магістрів бажання активносто працювати. Виконуючи завдання із самостійної роботи, вони проявили вже сформовану, за час навчання, професійну зацікавленість та компетентність, властиві менеджерам з досвідом роботи. Цікаво було усім!

     Приємним фактом є те, що всі магістри вже працюють за спеціальністю. Попри те, що більшість з них взяли участь в іспиті, безпосередньо перебуваючи на своїх робочих місцях, це не завадило магістрам досить успішно скласти іспит та черговий раз підтвердити набутий високий рівень знань, яким, наразі, володіють випускники кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського.
     Дійсно, кафедра менеджменту, що гордо носить ім’я свого засновника, професора Й.С. Завадського, вже майже 50 років готує високопрофесійних фахівців, успішних менеджерів, які працюють у провідних національних і світових компаніях.
     Наша кафедра як завжди доводить: НУБіП України - НАЙКРАЩИЙ УНІВЕРСИТЕТ!

Кристина Драмарецька,
старший викладач кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook