Студентка спеціальності «Туризм» Ірина Красюк: «Перехід на дистанційне навчання не викликав труднощів і ми швидко пристосувалися до нього»

16 квітня 2020 року

 

 

  • Представтесь, будь ласка. Де Ви знаходитесь на період карантину?

     – Мене звати Красюк Ірина, я студентка ІІ курсу 1 групи ННІ неперервної освіти і туризмуспеціальності «Туризм». На період карантину я знаходжусь вдома, в місті Кам’янське Дніпропетровської області.

  • Чи легко адаптувалися до дистанційного режиму навчання?

     – Спочатку було дуже незвично, але через 2-3 дні ти починаєш створювати графік завдань, аби розподілити навантаження та мати час для відпочинку і хобі. Взагалі перехід на дистанційне навчання не викликав труднощів, бо з платформою E-learn ми працювали завжди, а до віддаленого конференц-зв’язку Zoom ми швидко звикли. Також з нами завжди на зв’язку викладачі у меседжерах Telegram або у Viber.

  • Які маєте побажання для викладачів?

     – Насамперед хочеться побажати здоров’я у цей складний період і терпіння всім, бо зараз студенти зв’язуються з викладачами навіть з найменших питань.

  • Скільки часу в день йде на самостійне навчання?

     – Кожного разу по різному, на опрацювання лекцій приблизно йде година чи трохи більше, а на виконання домашніх завдань та практичних від чотирьох до шести годин.

  • Якщо все так добре, можливо варто більше давати студентам побути вдома і переходити на дистанційне навчання?

     – На мою думку, дистанційне навчання не є ефективним на 100 відсотків. Набагато легше навчатись, коли викладач особисто пояснює предмет та розкриває тему. Інколи завдань дуже багато і студенти не можуть якісно опрацювати наданий матеріал, який повинен бути виконаний в призначений термін.

  • Чи вдається під час карантину займатись іншими справами?

     – Так, коли ти можеш самостійно розподіляти свій час, то часу вистачає на всі інші заняття. В мене з’явився час на прочитання колекції моїх улюблених книг та продовження занять гри на музичних інструментах.

Розмовляла Ірина Кудінова,
куратор студентів 2 курсу,
доцент кафедри туристичного та 
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook