Професор Валерій Лахно взяв участь в акредитаційній експертизі освітньої програми із використанням технічних засобів відеозв’язку

11 квітня 2020 року

Не зважаючи на чинний карантин продовжується робота з акредитації освітніх програм у різних ЗВО. В період 8-10 квітня 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка із використанням технічних засобів відеозв’язку проведено акредитаційну експертизу освітньої програми «Безпека інформаційних і комунікаційних систем» спеціальності 125 Кібербезпека. Експертна група в складі: Лобанчикова Надія Миколаївна (керівник експертної групи, Державний університет «Житомирська політехніка»), Лахно Валерій Анатолійович (член експертної групи, Національний університет біоресурсів та природокористування України), Куліковський Антон Володимирович (член експертної групи, Національний авіаційний університет) провела зустрічі з керівництвом Університету, гарантом ОП, завідувачем кафедри, академічним персоналом, студентами та роботодавцями.

В рамках візиту із використанням технічних засобів відеозв’язку також відбулося ознайомлення з іншими структурними підрозділами та відділами КУБГ, зокрема бібліотекою, НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти, НДЛ інформатизації освіти, ННЦ розвитку персоналу та лідерства, НМЦ акредитації та ліцензування та ін.

 

Експерти мали можливість поспілкуватися з представниками студентського самоврядування. Всі зустрічі, включені до розкладу виїзду, проводилися у вигляді відеоконференцій.

 

Університет Грінченка та експертна група під час проведення акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку використовує програму ZOOM.

Проведення акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку передбачає проведення повноцінної експертизи без фізичної присутності експертів у закладі. Відповідно до пункту 9 Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, метою виїзної експертизи є уточнення фактів, вказаних у відомостях про самооцінювання, опитування представників заінтересованих сторін про освітню програму та діяльність закладу вищої освіти за цією програмою, формування рекомендацій щодо вдосконалення якості освітньої діяльності за цією програмою.

Дмитро Касаткін,

доцент кафедри


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook