Студентка спеціальності «Туризм» Каріна Шуригіна: дистанційне навчання – це саморозвиток

11 квітня 2020 року

 

 

     Сьогоднішня наша співрозмовниця студентка 1 курсу спеціальності «Туризм» – Каріна Шуригіна.

 

  • Де Ви знаходитеся на період карантину?

     – Я, як і всі мої друзі, сиджу вдома під час карантину. Живу я у Вінницькій області у м. Гайсин, але в Київ і в НУБіП України вже таки хочеться. Хочу ходити на заняття в університет і бачитися з одногрупниками.

  • Як у Вас проходить дистанційне навчання?

     – Навчання проходить дуже плідно за допомогою навчальної платформи E-learn та веб-сервісу Google Сlassroom. На платформі E-learn та веб-сервісі Google Сlassroom викладачі розміщують всю інформацію по навчальних дисциплінах, включаючи теоретичний матеріал лекцій, презентації лекцій, відеоролики, завдання для практичних та самостійних робіт. В умовах карантину викладачі надсилають до форуму E-learn завдання, які потрібно виконати і відправити в визначені терміни на перевірку. Викладачі також проводять лекції у вигляді онлайн-конференцій через програму Zoom. Лекція проходить так само, як і в аудиторії. Якщо ж мені все-таки щось не зрозуміло, то я консультуюся з викладачами в онлайн чаті в телеграм або телефоную їм.

  • Чи важко Вам засвоїти дисципліни, які зараз вивчаєте дистанційно?

     – Сьогодні можна сказати, що труднощів не виникає. А в перший тиждень карантину мені було важко зрозуміти систему навчання онлайн. Крім того, накопилося багато завдань, але дякуючи викладачам за розуміння, я зробила все вчасно.

  • Чи вдається під час карантину займатися спортом, хобі та саморозвитком?

     – Звісно, я стараюся все поєднувати. Навчаюся, зазвичай, в першій половині дня, якщо не має онлайн-лекцій, то я все встигаю. Взагалі я вважаю, що дистанційне навчання – це і є саморозвиток, а час на спорт та особисті заняття знаходжу ввечері. Вдосконалюю свої знання з англійської мови, малюю, читаю цікаві статті та книги. 
     Хочу побажати всім здоров’я. Бережіть себе!

Розмовляла доцент кафедри туристичного
та готельно-ресторанної справи і консалтингу
Ірина Кудінова

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook