On-line засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

7 квітня 2020 року

   06 квітня 2020 року відбулось дистанційне засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту. Не дивлячись на незвичність такого формату проведення зустрічі, всі співробітники прийняли активну участь в обговоренні нагальних питань, що по’вязані з роботою кафедри в умовах карантину.

   Завідувачка кафедри, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Шинкарук наголосила на оптимізації навчального процесу під час карантину, а саме на шляхах удосконалення режиму дистанційної роботи, наповненості електронних ресурсів кафедри, проведенні занять в формі On-line лекцій і семінарів, а також можливості дистанційного проведення літньої екзаменаційної сесії.
   Не залишились поза увагою співробітників кафедри і такі питання як необхідності проведення щоденного моніторингу стану здоров’я студентів, проведення конкурсу проектів та ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Роль молоді у розвитку АПК України», стан підготовки до захисту випускних робіт бакалаврів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, відкриття Telegram-каналу каедри та інші питання з організації роботи в умовах карантину.
  Викладачі кафедри прозвітували про стан виконання поставлених завдань та обмінялись цінним досвідом ефективного проведення занять в дистанційному режимі.
    На завершення всі учасники засідання висловили впевненість в якнайшвидшій зустрічі в стінах Університету і побажали один одному міцного здоров’я, гарного настрою та успішної реалізації цікавих ідей в такий непростий для всіх нас час.
 
Анна Дергач,
ст. викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook