Карантин – не завада злагодженій роботі в ННІ лісового і садово-паркового господарства

8 квітня 2020 року
   Від початку запровадження карантину навчальна робота в ННІ лісового і садово-паркового господарства не зупинялася ні на мить, як і робота адміністрації інституту. Крім щоденного телефонного зв’язку проводилися щотижневі групові чати дирекції та завідувачів кафедр, а після надання доступу до платформи Cisco Webex – всі робочі наради почали проводити з використанням цього ресурсу.

   Не став виключенням і цей тиждень. Сьогодні за ініціативи директора ННІ Петра Лакиди було проведено розширений директорат, на якому були присутні всі завідувачі кафедр.

   Почав директор із привітання з Благовіщенням, та висловив побажання, щоб всі залишалися здоровими. Далі перейшли до основних робочих моментів. Петро Іванович ознайомив всіх із основними питаннями, які були обговорені під час засідання Оперативного штабу Університету: https://nubip.edu.ua/node/74298.

   Про основні особливості дистанційної навчальної, наукової та виховної роботи завідувачів кафедр ознайомили директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Роман Василишин та заступники директора ННІ.


   Потім директор ННІ вислухав завідувачів кафедр та дав відповіді на всі питання, що хвилюють співробітників інституту.

   Підбиваючи підсумки наради Петро Лакида наголосив, що зараз важливо зберігати спокій, кожному завідувачу кафедри особисто контролювати проведення навчальних занять в дистанційній формі та відстежувати активність всіх студентів, в жодному разі не зупиняти профорієнтаційну роботу, залучати абітурієнтів до участі в олімпіаді для вступників.

Віктор Свинчук, Олександр Соваков,
Олеся Піхало, Андрій Спірочкін,
заступники директора

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook