Мучичка Сергій: на шляху до мрії обираю НУБіП України

6 квітня 2020 року
     Мучичка Сергій, студент відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін, який опановує спеціальність «Облік і оподаткування» обирає НУБіП, щоб реалізувати свою мрію – стати висококваліфікованим бухгалтером і сприяти розвитку сільського господарства в Україні.

 

  • Декілька слів, будь ласка, про себе…

     – Зараз навчаюся на третьому курсі ВП НУБіП «Мукачівський аграрний коледж» і розумію, що сама професія бухгалтера є дуже цікавою і потрібною. Планую вступити до базового університету. Вивчаю іноземну мову, серед захоплень – велоспорт, модульне оригамі.

  • Чому вирішив продовжити навчання і здобути вищу освіту?

     – Впевнений, що це дасть змогу легше влаштуватися на роботу. Ще один, як на мене, дуже важливий момент – це можливість пройти різні види практик як за кордоном, так і в провідних підприємствах та компаніях України, де зможу оволодіти практичними навичками і використати їх у професійній діяльності.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Чітко можу визначити декілька: високий рейтинг університету, позитивні відгуки друзів, активно співпраця факультету з провідними аграрними підприємствами та організаціями і, звичайно, можливість займатися спортом, адже виш має для цього всі необхідні умови.

  • Маєш мрію?

     – А як без мрії? Для мене дуже важливо займатися улюбленою справою, яка приносить і моральне, і матеріальне задоволення та реалізувати себе у суспільстві.

Розмову вели Кнап Н.В.,
завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії
на базі Мукачівського аграрного коледжу
Дерев’янко С.І.,
доцент кафедри обліку та оподаткування  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook