На факультеті землевпорядкування обговорили результати проміжної атестації весняного семестру

2 квітня 2020 року

Робоча нарада деканату і завідувачів кафедр факультету землевпорядкування відбулася 2 квітня 2020 року на платформі хмарного сервісу Zoom. Головною темою засідання стали результати проміжної атестації студентів та ряд інших важливих питань, винесених на порядок денний.

На початку зустрічі завідувачі традиційно доповіли про стан здоров'я співробітників, а декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков проінформував про стан здоров'я студентів. Також декан зазначив, що у зв'язку із виявленням 01 квітня 2020 року випадку захворювання на короновірусну інфекцію (COVID-19) у гуртожитку №10, в Університеті вживаються заходи щодо попередження її розповсюдження. Тому надзвичайно важливо зараз неухильно дотримуватись рекомендацій МОЗ і вести постійний моніторинг стану здоров'я співробітників та студентів. А у разі погіршення самопочуття повідомляти оперативний штаб НУБіП.

Заступник декана з навчальної роботи Олександр Шевченко доповів про результати проміжної атестації студентів у весняному семестрі, а завідувачі кафедр Іван Ковальчук, Андрій Мартин, Віктор Заяць, Ольга Дорош і Світлана Кохан прозвітували про хід дистанційного навчання та залучення учасників І-го етапу предметної Олімпіади. Тарас Євсюков підсумував, що наразі маємо 37 учасників Олімпіади. Це на 11 більше ніж минулого тижня, однак ще не достатньо для того, щоб повністю закрити обсяг державного замовлення. Що ж стосується студентів, які були не атестовані за результатами проміжної атестації, то важливо посилити організаційну та виховну роботу з боку викладачів, які забезпечують викладання цих дисциплін, а також наставників відповідних академічних груп. Декан наголосив, що ці результати необхідно врахувати, а учасники освітнього процесу повинні виправити ситуацію, що склалася до початку екзаменаційної сесії.

Заступник декана з наукової роботи Іван Ковальчук доповів про хід виконання наукових проєктів співробітниками факультету, а також повідомив про офіційні результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, на якому наша студентка 1 курсу 3 групи Віта Коваленко зайняла перше місце, набравши 188 балів з 200.


На завершення Тарас Євсюков зазначив, що на засіданні ректорату 03 квітня 2020 року будуть прийняті рішення, що визначатимуть формат завершення весняного семестру, проведення літньої сесії, захистів кваліфікаційних робіт, навчальних і виробничих практик. У разі продовження карантинних заходів і надзвичайної ситуації ймовірно вони відбуватимуться за дистанційними технологіями.

Тож чергова нарада керівництва факультету і завідувачів кафедр відбудеться після засідання ректорату, запланованого на 03 квітня 2020 року.

 

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook