Третій тиждень дистанційного навчання дисципліни «Внутрішні хвороби тварин»

1 квітня 2020, 22:53

     У зв’язку з оголошенням карантину та його продовженням до 24.04.2020 р. заняття на кафедрі терапії і клінічної діагностики вже третій тиждень проводяться у дистанційному режимі з використанням відповідних електронних навчальних курсів, розміщених на порталі НУБіП України (http://elearn.nubip.edu.ua/).

     Зокрема активно використовується електронний навчальний курс «Внутрішні хвороби тварин», розроблений викладачами кафедри терапії і клінічної діагностики, для ефективної взаємодії зі студентами 4-го курсу факультету ветеринарної медицини. Також за потреби, комунікація зі студентами здійснюється викладачами через електронну пошту і месенджери.
     Дистанційне навчання дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» успішно забезпечують завідувач кафедри В.М. Костенко, доценти О.О. Павелиця і А.О. Макарін та старший викладач Т.А. Палюх. Форми діяльності для студентів у навчальних курсах найрізноманітніші: виконання проєктів, вирішення ситуацій, представлення відповіді на проблемні питання, створення презентацій, порівняльних таблиць, ментальних карт тощо.
     Упродовж цього тижня студенти 4-го курсу продовжили вивчення хвороб крові тварин, а саме лабораторну роботу № 12 «Діагностика, терапія та профілактика хвороб з порушенням гемостазу. Геморагічні діатези».
 
 
 
    Слід зауважити, що студенти 4 курсу, впродовж карантину, під час вивчення дисципліни «Внутрішні хвороби тварин», станом на 30 березня 2020 року, вже зробили більше 4744 переглядів необхідних завдань та надіслали 1284 відповідей на поставлені завдання.
     Майбутні ветеринари з розумінням ставляться до дистанційного навчання, адже в умовах карантинних обмежень, вони мають змогу набувати професійних знань не виходячи з дому.
 
Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики В.М. Костенко, старший викладач Т.А. Палюх
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook