Владислав Гаврильченко обирає спеціальність «Галузеве машинобудування»

1 квітня 2020 року
     Випускник Великоснітинського закладу загальної середньої освіти І -ІІІ ступенів, Владислав Гаврильченко планує здобути вищу освіту в НУБіП України на факультеті конструювання та дизайну. Адже, сьогодні Агросектор є однією з Топ-5 галузей економіки, які першими в Україні прийматимуть зарубіжних інвесторів.

 

  • Розкажіть про себе кілька слів, будь ласка.

     – Я проживаю в селі Велика Снітинка, Фастівського району, Київської області, навчаюсь в 11-му класі Великоснітинського ЗСО І-ІІІ ступенів.

  • Звідки дізнались про НУБіП України?

     – Про НУБіП України я знаю давно, адже в нашому селі знаходиться відокремлений структурний підрозділ університету – ВН НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. Музиченка», де проходять практику студенти, також є гуртожиток. А ще був день відкритих дверей в НУБіП України – ми разом з однокласниками приймали участь у зустрічі з ректором С.М. Ніколаєнком, зустрічалися з деканом факультету З.В. Ружилом та заступником декана О.А. Марусом.
     Також, була організована екскурсія до лабораторій і аудиторій факультету конструювання і дизайну. Дужа вразили унікальні навчальні лабораторії таких відомих фірм, як «ЕЛЬВОРТІ» та «КUHN» в яких встановлені навчально-дослідні стенди для вивчення сільськогосподарської техніки та технологій.
     Дуже корисною була і екскурсія до лабораторій кафедри надійності техніки, де викладачі та майстри виробничого навчання продемонстрували роботу обладнання, яке використовується для забезпечення навчального процесу. В лабораторіях кафедри зацікавили стенди ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» з конструкції та обслуговування фільтрів сучасної техніки.

  • Що підштовхнуло Вас обрати саме цю професію?

     – Звичайно, в якійсь мірі, я прислухався до поради батьків. Впевнений, що майбутній фах дасть змогу реалізувати мої професійні амбіції. Окрім цього, до нашої школи приходили викладачі університету і запрошували вступити до НУБіП України.
     Як і більшість молоді я досить багато часу проводжу в соціальних мережах, заходжу на сайт університету. Мене приємно вражає організація дистанційного навчання в НУБіП України в умовах карантину, що підтверджує правильність вибору навчального закладу.

  • Розкажіть про Ваші захоплення.

     – Мені подобається малювати та створювати графічні зображення різних виробів, проте, найбільше хочеться вдосконалити свої навики у програмуванні та конструюванні.

     Тож, мій вибір – факультет конструювання та дизайну і спеціальність «Галузеве машинобудування».


Розмовляв Андрій Засунько,
асистент кафедри надійності техніки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook