Юлія Шиманська: «Дистанційне навчання – це гарний досвід для нашого університету»

26 березня 2020 року

   Впровадження карантинних заходів зумовило перехід на дистанційну форму навчання, що активно триває вже третій тиждень та забезпечує iнтерактивну взаємодiю викладачiв і студентiв, а також самостiйну роботу з навчальними матерiалами в iнформацiйній мережi. З метою виявлення переваг та недоліків дистанційного навчання, студентка 3 курсу спеціальності «Маркетинг» Юлія Шиманська розповіла про своє враження від дистанційного освітнього процесу.

   - Скажіть, будь ласка, де ви знаходитесь на період карантину?
   - Мене звати Юлія Шиманська, я студентка 3 курсу факультету аграрного менеджменту, спеціальності «Маркетинг». На період карантину я знаходжусь вдома, а саме, в місті Боярка Київської області. 
   - Чи легко Ви адаптувались до дистанційного режиму навчання?
   - Чесно кажучи, спочатку було важко змусити себе працювати та усвідомлювати що навчання продовжується, але трошки в іншій формі. Проте, потім я знайшла в собі сили і почала активно долучатись до навчання онлайн. Сьогодні багато аспектів нашого життя переноситься в мережу, прискорюючи тим самим темпи розвитку інформаційного суспільства і долаючи географічні бар’єри.
   - Які маєте побажання для викладачів?
   - Викладачам хочу побажати здоров`я, тому що в наш час це дуже необхідно та з розумінням ставитися до студентів, яким буває важко адаптуватися до новітньої для них системи навчання. 
   - Скільки часу в день приділяєте самостійному навчанню?
   - Якщо говорити чесно та без перебільшень, то в середньому на самостійне навчання йде близько 3-4 годин. 
   -  Окрім навчання, чи займаєтесь спортом в умовах карантину, самовдосконаленням, можливо читаєте книжки?
   - Так, звісно. Зараз я в процесі читання книг Андрія Курпатова, що є автором науково-філософського напрямку «методологія мислення», обожнюю психологію. Також для спорту знаходиться час, адже всі ми хочемо бути спортивними та здоровими.
 
 
Бережіть себе та своє здоров`я, не забувайте що навчання продовжується!  
 
Розмовляла Лариса Карпенко, 
заступник декана факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook