Дискусія – шлях до пізнання!

25 березня 2020, 15:00

 З початком запровадження карантину всі викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі проводять заняття дистанційно. Для цього використовується платформа для дистанційного навчання Elearn, засоби месенджерів Viber, Telegram, а також Zoom.
За період з початку карантину кожного дня активність студентів зростає. Відразу вирішуються всі робочі питання через наявні ресурси месенджерів, на основі використання чатів, форуму дистанційного обговорення.
Сьогодні на 2 парі на основі дистанційної платформи Elearn відбувся Форум-дискусія з дисципліни «Digital Plans and Maps» для студентів 3 курсу факультету землевпорядкування (англомовна група). Лекційне заняття відбулось у формі дискусії. Студенти активно долучились до заняття.
У процесі обговорення одні питання виявились достатньо цікавими для учасників Форуму, а деякі – складними. Тож мені практично не вистачало рук, щоб відповісти кожному і вказати не недоліки, або ж навпаки, заохотити учасників і вказати на відмінну відповідь. Вся дискусія тривала англійською мовою. Хочу подякувати студентам за активність, адже саме Форум показав, що це не просто спілкування. Щоб дискутувати – потрібно добре знати тему, розуміти термінологію і завчасно бути готовим до обговорення, а ще - знати англійську мову на достатньому для спілкування рівні.

 

Світлана Кохан

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook