Жіноча збірна НУБіП України стартувала в Чемпіонаті міста Києва з футзалу

11 березня 2020 року
     6 березня 2020 року в спортивному комплексі Олімпійського коледжу Івана Піддубного відбулася гра Першого чемпіонату міста Києва з футзалу серед жінок між командами НУБіП України і Domino`s pizza.

     Змагання, з метою популяризації цього виду спорту серед жінок, проводить Федерація футзалу міста Києва. В чемпіонаті приймають участь сім команд, без обмежень учасників по віку.
     В попередніх зустрічах наша збірна зіграла в нічию з командою Окіп – 2:2 та поступилася збірним 5G і КНУБА, тому головним нашим завданням на цю гру була перемога, і дівчата впорались з нею на відмінно. Вже на другій хвилині гри рахунок відкрила Олеся Гранат (факультет землевпорядкування), Юлія Костенко (гуманітарно-педагогічний факультет) – тричі відзначилися у воротах суперників, Лілія Юзвенко (економічний факультет) забила 5 голів, Аліна Пантілєєва (гуманітарно-педагогічний факультет) – 1 гол, Валерія Степаненко (факультет ветеринарної медицини) – 2 голи, Іванна Яковишина (економічний факультет) – 1 гол, Даша Рой (агробіологічний факультет) – 1 гол, Юлія Антонюк (факультет захисту рослин біотехнологій та екології) – 1 гол. Ворота надійно захищала, не пропустивши жодного м’яча, Тетяна Сидоренко (факультет ветеринарної медицини). Загальний рахунок у грі 16:0 на користь НУБіП України!

     Такий результат надихнув наших спортсменок і в вирішальному матчі 10 туру першості міста Києва серед жіночих студентських команд проти збірної НУФВСУ, який відбувся 10 березня, дівчата продемонстрували справжній спортивний характер і вибороли вольову перемогу з рахунком 3:1. Відзначилися: Олеся Гранат (факультет землевпорядкування), Лілія Юзвенко (економічний факультет), Анжеліка Шлапак (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК). Ця гра була дуже важливою для нашої команди, адже тільки переможний результат давав можливість зіграти в матчі за третє місце студентської першості.

     Вітаємо нашу збірну команду та бажаємо досягти перемоги в наступній грі чемпіонату міста Києва з командою СДЮШОР-16, яка відбудеться цими вихідними.

Олена Отрошко,
тренер жіночої збірної НУБіП України з футзалу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook