ПЛАНУВАННЯ ВЧЕНОЮ РАДОЮ НУБІП України РОЗВИТКУ КАФЕДРИ БУДІВНИЦТВА

28 лютого 2020, 11:30
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12В

28 лютого в 11.30 у процесі робочого порядку огляду факультету конструювання та дизайну перед початком наради с планування подальшої діяльності кафедру будівництва відвідала комісія у складі членів ректорату, керівників підрозділів і служб на чолі із ректором НУБіП України Ніколаєнком С.М. Із сьогоденням факультету та кафедри в цілому, їх проблемами та здобутками членів комісії знайомили декан факультету конструювання та дизайну, к.т.н., доц. Ружило З.В. та завідувач кафедри будівництва к.т.н., доц. Бакулін Є.А., який представив свою доповідь в ауд. 27, корп. 7.

Під час відвідування членами комісії в ауд. 27 також були представлені зразки сучасного обладання, яке використовується під час обстеження та реконструкції конструкцій будівель та споруд, а також у навчальному процесі. 

Комісія НУБіП України загалом позитивно оцінила стан кафедри будівництва, навчальних аудиторій і лабораторного обладнання, а також прийняла до уваги перспективні напрями розвитку кафедри, які були висунуті завідувачем. 

Після відвідування всіх кафедр факультету конструювання та дизайну члени комісії прийняли участь у нараді з плануванння.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook