Наші впевнені перемоги: Play-off Чемпіонату України з баскетболу вищої ліги серед жіночих студентських команд сезону 2019-2020 років

3 березня 2020 року
     Цими вихідними закінчився груповий етап змагань у вищій лізі України з баскетболу серед жіночих команд. Збірна НУБіП України зіграла останні дві гри з командою ЗБІРНА м. Києва ТНУ. Обидві зустрічі дівчата записали до свого активу, обігравши суперника з рахунком 78:54 і 100-61.

     З набраними 49 очками підопічні Ірини Євтушенко впевнено розташувалися на другій сходинці турнірної таблиці Групи 1 і потрапили до вісімки найсильніших команд України, які будуть змагатися за чемпіонство.

     За регламентом змагань подальші матчі будуть гратися на виліт. Кожен тур складається з 2-х ігор – одна вдома, одна на виїзді. При нічийному результаті буде зіграна третя гра. Перше місце групи 1 зіграє з четвертим місцем групи 2. Друге – з третім, третє – з другим, четверте – з першим.
Нашим дівчатам випав суперник з міста Запоріжжя – Козачка-КПУ.

     13 березня відбудеться перша гра у м. Києві, а 15-го – збірна НУБіП України вирушить до Запоріжжя. Переможець обох зустрічей відразу потрапляє до півфіналу, а переможений – вибуває із змагань. Тож ставки дуже високі. Іншого шансу більше не буде. Нам потрібна лише перемога!
     Побажаємо ж нашим дівчатам спортивної вдачі!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook