Ректорат: публічний захист навчальних планів, санітарно-епідеміологічна ситуація та закупівля навчального обладнання

2 березня 2020 року
     2 березня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на тиждень та розгляду актуальних питань діяльності університету.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша презентував проміжний звіт публічного захисту навчальних планів деканами та директорами – така практика дозволяє під іншим кутом подивитися на перелік і зміст дисциплін, підвищити їхню якість. Показово, що на окремих факультетах до цього процесу долучаються представники рад роботодавців. Цього тижня у фокусі – закупівля навчального обладнання. 

     Вчений секретар Оксана Барановська доповіла про проведення статутних заходів та наступне засідання вченої ради, на якому буде заслуханий звіт про виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива 2020» факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко повідомив результати чемпіонату з кіберспорту, який пройшов на минулих вихідних, та перелік проектів, що планують до участі в проєкті «Громадський бюджет».

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про набір іноземців на підготовче відділення та закупівлі комп’ютерного обладнання для навчальних потреб.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на перебігу ремонтних робіт. Цього тижня господарники концентруються на приміщеннях відділів, що розташовані на території кафедри військової підготовки, ремонту даху над навчальним корпусом №5, розпочинається капітальний ремонт місць загального користування в гуртожитках №6 та 9. Окрема увага – до облаштування студентського Арт-простору.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на проблемах фінансування наукових досліджень, проведенню весняних польових робіт в навчально-дослідних господарствах.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – проаналізувати дані щодо потенційних вступників до магістратури, враховуючи випускників бакалаврату інших закладів вищої освіти, дослідити та поширити на всі факультети та інститути досвід співпраці з ліцеями, внести пропозиції щодо відзначення річниці Великого Кобзаря. Вадиму Ткачуку – контролювати виділення капітальних видатків. Валерію Іщенку – провести закупівлю необхідних матеріалів для поліпшення вентиляції в навчальних корпусах 2 та 12. Ігорю Ібатулліну – підбити підсумки економічної діяльності навчально-дослідних господарства, спланувати посівну кампанію. Директору оздоровчого центру Вячеславу Крупці – вести постійний моніторинг санітарно-епідеміологічної ситуації, забезпечити весь комплекс профілактичних заходів.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook