Вероніка Бровченко з Кривого Рогу: «Мрію навчатися в НУБіП України і отримати якісну освіту на спеціальності «Туризм»

29 лютого 2020 року
  • Розкажіть, будь ласка, про себе…

     – Мене звати Вероніка Бровченко. Я навчаюсь у Криворізькій загальноосвітній школі № 32, в 11 класі. У вільний від навчання час обожнюю вивчати іноземні мови та займаюсь образотворчим мистецтвом.

  • Чому Ви обрали спеціальність «Туризм»?

     – Подоружуючи, мені подобається вивчати культуру інших країн. Навчаючись на цій спеціальності, я зможу здійснити свою мрію. Як кажуть, якщо твоє хобі співпадає з професією, яку ти обрав, то це запорука успіху в твоєму житті.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – По-перше те, що університет має свою багатолітню історію та традицію. По-друге, коли я відвідала університет, приймальню комісію та поспілкувалася з викладачами – я була вражена: викладачі уважні, ерудовані та знають свою справу. Також у виборі закладу вищої освіти мені було важливим місце розташування студентського містечка, яке мені дуже сподобалось.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

     – Я прагну вдосконалити сферу туризму в Україні, щоб кожен іноземець мріяв відвідати Україну, та побачити її культурні пам'ятки. Також я мрію відкрити своє туристичне агентство, в якому буду допомагати людям обирати такі місця в Україні, про які вони навіть не здогадувалися б. Отримавши знання та диплом у НУБіП України, я впевнена, що зможу здійснити свою мрію.

Розмовляла доцент кафедри
туристичного та готельно-ресторанного
бізнесу і консалтингу
Ірина Кудінова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook