Відбулося розширене засідіння навчально-методичної комісії агробіологічного факультету

12 лютого 2020 року

12 лютого в залі засідань навального корпусу № 4 відбулося розширене засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету за участю завідувачів кафедр та гарантів освітніх програм.

 


 

Відкриваючи роботу навчально-методичної комісії голова – декан агробіологічного факультету Оксана Тонха озвучила інформацію щодо готовності акредитаційних справ освітньо-наукових програм за спеціальностями та основні аспекти акредитації ОП за вимогами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіті. Також вона звернула увагу присутніх на особливості процедури акредитації за новими вимогами. Оксана Тонха дала змістовні роз’яснення на запитання які прозвучали від завідувачів кафедр та гарантів освітньо-наукових та освітніх програм.

 

Далі навчально-методична комісія розглянула та затвердила навчальні плани підготовки студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» на 2020-2021 навчальний рік. Їх представив заступник голови навчально-методичної комісії Володимир Завгородній. Зокрема він детально зупинився на особливостях формування вибіркових дисциплін за спеціальністю та за уподобаннями студентів. Під час обговорення навчальних планів були внесені корективи щодо назв навчальних дисциплін.

 


 

 

 

На завершення традиційно наавчально-методична комісія розглянула та рекомендувала до розгляду та затвердження на Вченій раді факультету навчально-методичні розробки підготовлені співробітниками кафедри загальної, органічної та фізичної хімії.

 

Cекретар навчально-методичної комісії агробіологічного факультету Анатолій Бобер

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook