Випускниці Лісниківської ЗОШ Валентина Цікаленко та Віра Шевчук обирають факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК: така кількість можливостей не може не зацікавити
Випускниці Лісниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського Валентина Цікаленко та Віра Шевчук хочуть здобути вищу освіту на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.
Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?
Віра:
– До нашої школи неодноразово приходили викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України, розповідали про факультети, умови навчання і проживання, міжнародну практику, громадську діяльність, показували цікаві презентації. Така кількість можливостей не може не зацікавити.
А чому факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?
Валентина:
– У листопаді минулого року ми з однокласниками його відвідали і були просто у захваті! Декан дуже цікаво розповіла нам про оздоровче харчування, переваги та перспективи різних технологій харчових виробництв. Познайомила з азами професії.
Віра:
– До того ж, тема правильного харчування для нас, дівчат, дуже актуальна, оскільки ми любимо різні смаколики, але при цьому хочеться залишатися стрункими і привабливими. Викладачі кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів показали нам лабораторії, різні прилади, провели майстер-класи і навіть дозволили дослідити молоко, ковбасні та рибні вироби. Було дуже цікаво!
Чого очікуєте від навчання?
Валентина:
– Хочеться, щоб навчання було якісним і цікавим. Я люблю рух, щось нове, тому хочу побільше практичних занять, щоб можна було щось досліджувати, експериментувати, а також побувати на різних виробничих підприємствах і побачити, як там все працює.
Розмовляла асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів
Анастасія Іванюта