Профорієнтація майбутніх абітурієнтів на теренах Голосіївського району

29 січня 2020 року
    Після зимових канікул майбутні абітурієнти розпочали завершальний етап навчального процесу в загальноосвітніх школах. У цей період, певна частка випускників робить остаточний вибір на користь тієї чи іншої професії і допомогти їм можуть батьки, друзі, школа, інформаційні ресурси. Тому, робота у січні традиційно спрямована на профорієнтацію.
     Доценти кафедри цивільного та господарського права Лілія Панькова та Марина Пушкар відвідали ліцей №227 імені Героя Радянського Союзу М. М. Громова та спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури № 260.
     Останній навчальний заклад приємно вразив доброзичливістю адміністрації, робочою атмосферою та високопрофесійним підходом до вирішення питань профорієнтаційної роботи. У навчальному закладі профорієнтація не просто слова, а напрямок реальної роботи, за який відповідають небайдужі співробітники.

     Висловлюємо щиру подяку соціальному педагогу школи Гладишко Катерині Іванівні за допомогу в організації зустрічі з учнями випускних класів та налагодженні продуктивного діалогу.

Лілія Панькова,

доцент кафедри цивільного
та господарського права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook