Готовність кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК до весняного семестру

23 січня 2020 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 11

   20 січня під головуванням завідувача кафедри, професора Юрія Григоровича Сухенка відбулося перше засідання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК в новому році, на якому було сконцентровано увагу готовності кафедри до навчального процесу, який розпочнеться 3 лютого 2020 року. Було підведено підсумки роботи всіх співробітників кафедри минулого семестру та плани роботи на майбутнє. 

   В ході перевірки готовності кафедри до початку семестру відпрацьовувалися питання забезпечення проведення освітнього процесу навчально-методичною літературою, стан матеріально-технічної бази та її здатність якісно забезпечувати навчальний процес.

    Після огляду всіх спеціалізованих та комп'ютерної лабораторій було зроблено висновок про належний їх стан. Тим більше завдячуючи керівництву університету кафедра отримала елементи меблів, які своїми силами працівники кафедри зібрали меблі і тепер вони будуть лише прикрашати наші аудиторії. 

На засіданні кафедри наголошено про продовження написання науково-педагогічними працівниками статей в журналах що індексуються в наукометричних базах SCOPUS. За минулий рік кафедра підготувала і видала 6 статей, що є високим показником. Але ми будемо старатися нарощувати наші результати, бо це передусім імідж факультету та університету. Ми кожного дня маємо старатися рухатися в ногу з теперішнім часом і не можемо забувати про профорієнтаційну роботу серед учнів загальноосвітніх шкіл та випускників технікумів та коледжів.
На засіданні кафедри поставлено конкретні завдання щодо розробки стратегій розвитку нашого структурного підрозділу та зроблено висновок про готовність основних навчально-методичних матеріалів та навчально-лабораторної бази до проведення занять у весняному семестрі. Ми готові до зустрічі з новими студентами, до нових і головне позитивних вражень та результатів під час роботи з ними. Чекаємо на наших студентів з нетерпінням, щоб приносити і давати нові знання, нові цікаві виїздні заняття.

 

 
 

Марія Жеплінська
доцент кафедри процесів
і обладнання переробки продукції АПК

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook