Успішний захист магістерських дипломів студентами-енергетиками за програмою подвійних дипломів у Варшаві

21 січня 2020 року
     Відбувся захист магістерських робіт випускників денної форми навчання освітньо-професійної програми підготовки магістрів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», які навчалися за програмою подвійних дипломів у Варшавському університеті наук про життя (спеціальність – Технології відновлюваної енергетики).

     До складу міжнародної екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт увійшли: професор, директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Козирський Володимир; професор, декан факультету інженерії продукції Варшавського університету наук про життя (SGGW) Богдан Дрозд; професор, завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій НУБіП України Жильцов Андрій; завідувач кафедри Варшавського університету наук про життя Кароль Туцький; доцент кафедри автоматики та роботехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Болбот Ігор; заступник декана факультету інженерії продукції Варшавського університету наук про життя Міхал Автонюк, доцент кафедри менеджменту інженерії Варшавського університету наук про життя Йоанна Алексеюк.

     На розгляд комісії було представлено дві роботи «Техніко-економічний аналіз застосування автономних електроенергетичних мереж в селищі Вітонія, Польща» студента Чернишова Даніїла та «Розробка системи автономного електропостачання на основі вітрогенератора з вертикальною віссю обертання» студента Василенка Максима.

  

     Захист відбувся протягом двох годин. Наші студенти продемонстрували прекрасні фахові знання і знання польської мови, екзаменаційна комісія за сумою балів усіх складових навчання і захисту робіт виставила оцінки «відмінно». За результатами навчання і захисту робіт студенти отримали по два дипломи магістрів-енергетиків НУБіП України і SGGW Варшава, Польща. Приємно, що хлопці повертаються в Україну, один в електроенергетичну систему України, а другий вирішив стати науковцем – в аспірантуру.

     У вітальному слові декан факультету інженерії продукції Богдан Дрозд відмітив, що Даніїл Чернишов і Максим Василенко були найуспішнішими не тільки серед студентів на польському курсі, а й серед студентів східної Європи.

     Віват НУБіП, браво – енергетики!

Болбот Ігор,
доцент кафедри автоматики та роботехнічних систем

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook