Ректорат: олімпіада для вступників, підготовка до ЗНО студентів коледжів та випускників бакалаврату

20 січня 2020 року
     20 січня 2020 року відбулося традиційне засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін одразу закцентував на стані протипожежної безпеки і пов’язаної з нею перевіркою Державної служби з надзвичайних ситуацій.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на профорієнтаційній роботі, проведенні кількох великих заходів в районних центрах Черкащини та Хмельниччини. Стартувала олімпіада для вступу в університет: наразі триває дистанційний етап. На 23 січня заплановано провести нараду з методики проходження акредитації освітніх програм. Окрім того, аналіз проведених співбесід з керівниками підрозділів, засвідчив необхідність внесення пропозицій з оптимізації мережі кафедр, їх підсилення.

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко доповів про подачу заявок до університетів-партнерів щодо участі студентів в програмах мобільності ERASMUS+.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про хід ремонтних робіт: у гуртожитку №1 завершується ремонт кімнат і коридору першого поверху, активізуються роботи і в студентському арт-просторі.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін сконцентрувався на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Сергію Кваші – організувати методичну допомогу коледжам, студенти яких в цьому році складатимуть ЗНО, розпочати інтенсивне навчання студентів бакалаврату, які вступатимуть до магістратури, зокрема з іноземної мови, сформувати план закупівель навчального обладнання для факультетів та ННІ, оголосити тендер на придбання екрану для фасаду навчального корпусу №10, провести спільну нараду інституту радіобіології з відповідною кафедрою щодо поліпшення співпраці, проходження практики студентами. Валерію Іщенку – внести пропозиції щодо реконструкції навчального корпусу №5, завершити ремонт у гуртожитку №1, сформувати будівельні загони для проведення ремонтів в гуртожитках і поліпшення побуту студентства, підготувати наказ з продовження встановлення протипожежних сигналізацій та обробки відповідних поверхонь протипожежними сумішами, узгодити план ремонтних робіт на 2020 рік, за результатами наради з енергозбереження додатково розглянути ситуацію на засіданні науково-технічної ради та видати відповідний наказ. Ігорю Ібатулліну – контролювати протипожежну безпеку, затвердити показники планово-фінансової діяльності навчально-дослідних господарств на 2020 рік, підготувати матеріали до акредитації освітньо-наукових програм, на засіданні тендерного комітету розглянути проект плану закупівель на 2020 рік, видати наказ на введення в дію рейтингу та оновити склад рейтингової комісії, розробити проект звернення до Міністерства освіти і науки та Ради національної безпеки і оборони щодо базового фінансування діяльності інституту сільськогосподарської радіології. Начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну – контролювати показники бюджету університету на 2020 рік.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook