Курс з безпечності харчових продуктів

У звязку з коронавірусом COVID19 курс переноситься, про час буде повідомлено найдближчим часом!

 

Тренінг для спеціалістів харчової промисловості

"Основи безпечності та якості харчових продуктів" 

Характеристика курсу: Двотижневий інтенсивний тренінг (англійською мовою)
Час і місце проведення: 18 – 29 травня 2020р., НУБіП України, Київ
Вартість: Безкоштовно для кваліфікованих спеціалістів (кількість місць обмежена до 30 учасників)


Реєстрація: Зацікавлені мають зареєструватися за цим посиланням
https://cutt.ly/psufoodsafety

Тренінг проводитиметься професорами з Університету штату Пенсильванія (США) кафедра наук про продукти харчування, які мають досвід роботи в харчовій галузі виробництва продуктів харчування, а також буде надано певну мовну підтримку професорами з НУБіП України. Учасники отримають сертифікат HACCP від International HACCP Alliance, US FDA’s Preventive Control for Human Foods from FSPCA та Food Defense від Penn
State University.

 

Тематика тренінгу:

  • Food Microbiology
  • Sanitation and Good Manufacturing Practices
  • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)
  • Food Processing

Кінцевий термін реєстрації: 31 березня 2020 р.


У випадку запитань – звертайтесь:
Олександр Лабенко - [email protected]
Наталія Сілонова - [email protected]
Наталія Волощук - [email protected].

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015