Побачило світ унікальне видання: Прецензійні фітотехнології в агропромисловому комплексі України

2 січня 2020 року
    За авторства Леоніда Аніскевич, Дмитра Войтюка, Сергія Вигери, Надії Адамчук, Фелікса Захаріна, Сергія Пономаренка, Михайла Ключевича напередодні нового 2020 року вийшла монографія, присвячена прецензійним фітотехнологіям в агропромисловому комплексі України.

 

     У науковій праці наведено основи організації і ведення механізованого рослинництва з використанням прецизійних фітотехнологій і елементів системи точного землеробства. Висвітлено принципи функціонування та способи використання інформаційного забезпечення біоценології, принципи розвитку фітології, її фітопродуцентології, розглянута редуцентна ефективність грунтової мікробіоти фітоценозів, розглянута теорія і практика виробництва фітоценозів в Україні. Подано опис апаратно-програмного забезпечення виконання прецизійних фітотехнологій і їх методів реалізації, розглянуті принципи реалізації прецизійних фітотехнологій, представлені матеріали з природоохоронних аспектів застосування прецизійних фітотехнологій і ефективності їх використання.

 

     Автори рекомендують монографію для менеджерів агроконсалтингових компаній управління фітоценозами, магістрів, аспірантів, дослідників в галузі агроінженерії та рослинництва.

 

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook