Вадим Навроцький: Мрію про свій успіх в успішній країні, і першим кроком до її здійснення є вступ до НУБіП

23 грудня 2019 року
     Випускник київської гімназії Вадим Навроцький вже визначився з університетом, де хоче здобути вищу освіту: зупинив свій вибір на НУБіП України і спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”. І наразі готується до здачі ЗНО.

 

     — Що спонукає тебе до отримання вищої освіти?
  ‒ Вища освіта, на мою думку, це наступний щабель мого розвитку як особистості, шлях до здобуття професії і реалізації себе як фахівця. А спеціальність фінансиста я обрав через її перспективність. Вона дозволяє працювати і в сфері державних фінансів, і на виробництві, і в банківській сфері, і в страхових компаніях.

     — Завдяки яким перевагам НУБіП став твоїм вирішальним вибором серед багатьох інших навчальних закладів?
  ‒ Після Дня відкритих дверей в листопаді цього року я зрозумів: НУБіП – це моє! Цікава розповідь ректора Станіслава Ніколаєнка про університет, корисна зустріч з деканом економічного факультету Анатолієм Дібровою, який детально познайомив з умовами вступу до університету, допомогли зробити цей вибір. Але вирішальною стала розмова із завідувачкою кафедри фінансів Надією Давиденко: вона детально ознайомила з перевагами спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”, показала аудиторії, оснащені сучасною комп’ютерною технікою та іншими засобами навчання. Теплий прийом викладачів кафедри та чаювання з ласощами справили незабутнє враження!

     — Маєш хобі?
 ‒ Незважаючи на значне навантаження в гімназії, я завжди знаходжу хвилинку щоб почитати книжку, відвідую театри та музеї Києва, люблю подорожувати.

     — Яка твоя заповітна мрія?
  ‒ Мрію про свій успіх в успішній країні, і першим кроком до здійснення цієї мрії є вступ до успішного університету!

Розмовляла Лариса Олійник
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook