Ректорат: завершення року, звітна кампанія та протипожежна безпека

23 грудня 2019 року
     23 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Перед розглядом порядку денного очільник університету та колеги привітали проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка з 65-річчям з дня народження, зачитав наказ та вручив нагрудний знак Міністерства освіти і науки України "Відмінник освіти України".

Вкотре одним з головних питань стала протипожежна безпека. Нам постійно потрібно бути в стані повної готовності, проводити ревізію необхідних засобів пожежогасіння, організовувати навчання, тестувати системи оповіщення тощо, зазначив ректор. Наразі в університеті триває зимова екзаменаційна сесія, вручення дипломів випускникам магістратури і також повинно бути на контролі. Цей тиждень ще й рясний на організаційні події: завтра о 8-30 проведе своє засідання розширений ректорат, 26-го грудня звітуватимуть керівники факультетів та ННІ, а в п’ятницю відбудеться засідання вченої ради та конференція трудового колективу, де за діяльність університету у 2019 році звітуватиме ректор Станіслав Ніколаєнко.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на соціологічному опитуванні випускників, які проводить навчальний відділ. Це традиційна форма зворотного зв’язку зі студентством, яка дозволяє нам корегувати курс розвитку, звертає увагу на ті моменти, які потрібно удосконалювати. Інформація вже зібрана від половини магістрів і до кінця тижня матимемо повну картину.

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про готовність звіту ректора та нагадала графік відвідування зборів колективів факультетів та ННІ членами ректорату.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на наборі іноземних громадян на підготовче відділення, активізацію співпраці з Китаєм та продовженні відбору претендентів для академічних обмінів в рамках програми ERASMUS+.
 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт в університеті. Найголовнішим об’єктом став гуртожиток №1.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про проведення засідання комісії з інвентаризації, формування державного замовлення для аспірантури, підбиття підсумків рейтингу науково-педагогічних працівників.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну та Валерію Іщенку – провести перевірку стану протипожежної безпеки в господарських підрозділах. Сергію Кваші – контролювати перебіг зимової екзаменаційної сесії, продовжити профорієнтаційну роботу, сформувати графік роботи деканів та директорів на першу половину січня з врахуванням навчання та обміну досвідом. Ігорю Ібатулліну – провести соціологічне опитування випускників аспірантури.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook