Ректорат: екзаменаційна сесія, захисти магістерських робіт та якість практичного навчання

16 грудня 2019 року
     16 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Основними питаннями, які розглядалися, стали завершення семестру, екзаменаційна сесія, захисти магістерських робіт, випуски, протипожежна безпека і планування роботи на тиждень.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про результати наради Міністерства освіти і науки, присвяченої умовам прийому на 2020 рік: суттєвих змін вони не зазнали, але дещо зазнало змін, що буде відображено в правилах прийому НУБіП. Гострої актуальності набуває питання академічної доброчесності при підготовці випускних робіт магістрами, оскільки технічні можливості з року в рік стають дедалі ширшими і програми перевірки текстів на плагіат не встигають оновлюватися. На тижні запланований візит до колег – Одеського екологічного університету, де буде вивчатися досвід організації навчання студентів за спеціальністю Екологія.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку звіту ректора про діяльність університету в 2019 році та представила графік навчання членів ректорату в січні 2020 року.
     Голова Студентської організації Олександр Павелко розповів про Благодійну вечерю 2019.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на наборі іноземних студентів на підготовче відділення, продовженні подання заявок на участі в програмі ERASMUS+, перспективах розширення співпраці з Китаєм.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи, ревізію сантехнічного обладнання та реконструкції павільйону сільськогосподарських машин в спортивний корпус.
     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на протипожежній безпеці, експертизі наукових проектів, використанні коштів до завершення бюджетного року, проведенні вибіркової перевірки інвентаризації, завершенні формування рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників у 2019 році.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко, дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати організацію проведення зимової екзаменаційної сесії, провести соцопитування серед випускників магістратури, підготувати нараду з поліпшення якості практичного навчання. Валерію Іщенку – представити план ремонтних робіт на 2020 рік, сформувати замовлення на меблі для гуртожитків, посилити економію енергоспоживання. Вадиму Ткачуку – контролювати завершення фінансового року, внести пропозиції активізації співпраці з Таджикистаном. Ігорю Ібатулліну – контролювати протипожежну безпеку, організувати виставку-презентацію наукових доробок і пропозицій для бізнесу спільно з Національною академією аграрних наук, підготувати нараду з енергоефективності. Оксані Барановській – сформувати графік чергування членами ректорату на вихідні та світкові дні, розробити проекти документів до конференції трудового колективу. Денису Рудню та Оксані Барановській – посилити виконавську дисципліну, контролювати виконання доручень.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook