День відкритих дверей

25 листопада 2019 року

           22 листопада  2019 року Національний університет біоресурсів і природокористування України вже вкотре, гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів. Разом з батьками до університету завітали учні шкіл, ліцеїв, коледжів та професійно-технічних навчальних закладів.

В центральному корпусі НУБіП України, де була організована презентація всіх факультетів, гостей зустрічали викладачі та студенти різних спеціальностей. Мені також випала можливість бути не тільки свідком, але й взяти активну участь у даному заході.
 
 
Доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського Троян Аліна Василівна, як представник факультету аграрного менеджменту, і як куратор групи магістрів 2р.н. разом зі своїми студентами Катериною Войцех, Анастасією Верич, Світланою Теребун та Денисом Стеценком давали відповіді на всі питання, що тільки цікавили гостей, знайомили абітурієнтів з управлінською сферою та щоб зрозуміти схильність майбутніх студентів до управління, проводили тест на визначення лідерський якостей.
 
 
Висвітливши плюси нашої спеціальності та переваги навчання саме на нашому факультеті, сподіваємось, що допомогли охочим наблизитись до вступу на спеціальність «Менеджмент».
 
 
Особисто я отримала масу позитивних емоцій від спілкування з присутніми, приємний досвід участі в такому заході та ще раз переконалась у правильності власного вибору.
 
 
 Таміла Децюра, студентка 4 курсу
факультету аграрного менеджменту
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook