Актуальні дискусії про якість навчання в НУБІП України з учнями школи №285 м.Києва

20 листопада 2019 року

     20 листопада 2019 року професором кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярославою Степанівною Ларіною було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класу загальноосвітньої школи № 285 Оболонського району м.Києва.


     Майбутнім випускника була надана детальна інформація про навчання в НУБІП України, структуру та переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, особливості та кваліфікаційні вимоги роботодавців до випускників кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Від професора Ярослави Ларіної учні отримали усвідомленні знання про деталі навчання в нашому університеті, зокрема:

  • зручне розміщення навчальних корпусів та гуртожитків в одному із самих прекрасних районів міста Києва;
  • найвища якість підготовки майбутніх фахівців у галузі аграрного менеджменту та маркетингу;
  • новітні інформаційні і мультимедійні технології навчання, сучасні аудиторії, лабораторії та комп’ютерні класи;
  • можливість проходження виробничої практики в країнах ЄС з метою закріплення теоретичних знань та накопичення передового досвіду;
  • право на отримання подвійної вищої освіти одного з найкращих університетів нашої країни (НУБІП України), та одного із провідних університетів Західної Європи, США, або Канади;
  • привабливі перспективи обраної професії на ринку праці та дуже багато іншого.

     

     Випускникам школи та вчителям були представлені інформативні друковані матеріали кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, відеоролики, які знімали наші студенти про рівень якості їх життя і навчання в НУБІП. Кожному учневі було вручено друковані буклети з контактною інформацією про умови вступу. Також запрошено майбутніх-випускників школи на Дні Відкритих дверей, які проводитимуться в НУБіП України та на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі.


Олена Четверик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook