Студенти спеціальності «Туризм» відвідали провідний музей України – Національний музей історії України

18 листопада 2019 року

 

      Краще один раз побачити ніж сто раз почути … Таку істину ми знаємо. Тому в межах вивчення дисципліни «Історія української державності», а також для розвитку своїх фахових компетенцій, студенти першого курсу спеціальності «Туризм» відвідали провідний музей України – Національний музей історії України. Там вони змогли на власні очі побачити усі ті культурні пам’ятки, що зв’язують нас із нашими пращурами.


     

    Тематично студенти прослухали екскурсію на тему «Від незалежності до незалежності». ХХ століття – надзвичайно складний та цікавий період історії України, коли наша країна двічі змогла отримати Незалежність. Це доба наймасштабніших та найкривавіших конфліктів у історії людства – Перша та Друга світові війни, Українська революція 1917-1921 років, криваві часи більшовицького терору та боротьба за Незалежність. Колекція артефактів цього періоду в Національному музеї історії України величезна, а в експозиції представлені як справжні реліквії української державності, з якими пов'язані переламні моменти нашої історії, так і речі, що були невід'ємною частиною побуту старших поколінь українців та їхніх батьків ще якихось кілька десятиліть тому.


     

    Ну, звичайно, трохи і порозважалися: перший курс це ж як перший клас – різниця «не дуже велика». Після музею студенти мали змогу прогулятися історичною частиною древнього Києва, відчути його дух.

Отож, день пройшов сповненим приємних вражень!

                                                                                                                                                                                                               Людмила Лановюк

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook