У науковому гуртку «Основи наукових досліджень в агробізнесі» підготовлено переможницю конкурсу студентських наукових статей «YOUNG ECONOMIST»

17 листопада 2019 року
     14-15 листопада 2019 р. у великій конференц-залі Національної академії наук України проходив Міжнародний науковий економічний форум «NEW ECONOMICS-2019». Його метою є сприяння глобалізації економічної науки та освіти, розвитку міжнародних наукових проектів в економіці, обмін досвідом та знаннями з передових економічних досліджень.

     Організаторами Форуму виступили: Асоціація сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME, Академія економічних наук України, Всеукраїнська спілка вчених-економістів, Інститут економіки промисловості Національної академії наук України та Інститут соціально-економічних ініціатив.

   У межах роботи Форуму було відзначено молодих науковців, переможців конкурсу наукових статей «YOUNG ECONOMIST» за різними номінаціями. Зокрема, у номінації «Умови сталого розвитку» перемогла студентка магістратури другого року навчання факультету аграрного менеджменту, активна учасниця наукового гуртка кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності «Основи наукових досліджень в агробізнесі» Юлія Акулович (науковий керівник: к.е.н., доцент кафедри Олександр Файчук).

     Грамоту за підписом президента Академії економічних наук України О.І. Амоша нашій студентці вручили: президент Асоціації сприяння глобалізації освіти та науки «СПЕЙСТАЙМ», академік Академії економічних наук України О.В. Кендюхов та член-кореспондент НАН України С.В. Іванов.
     В якості призу Юлія Акулович отримала грант на участь у Міжнародному науковому форумі «NEW ECONOMICS-2019», а також можливість безкоштовної публікації своєї статті у науковому фаховому виданні «Вісник економічної науки України».

  

Вітаємо Юлію Акулович! Бажаємо нових наукових перемог!

Т.Л. Мостенська,
завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook