Від теорії до практики: лекція Миколи Томенка для магістрів з публічного управління та адміністрування

14 листопада 2019 року
     В ННІ неперервної освіти і туризму для магістрів зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» лекцію-дискус на тему «Історія української Конституції» провів Микола Томенко – професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, український політик та громадський діяч, лідер політичної партії Громадський рух «Рідна країна», народний депутат IV-VIII скликань.

     Слухачі отримали змістовну інформацію щодо історії конституційного процесу нашої держави, становлення сучасного парламентаризму, правосуддя, системи органів державної влади та місцевого самоврядування. Жвавий інтерес викликало обговорення процесу конституційних змін, головних політичних ризиків сучасного конституціоналізму, зміни форм державного правління в сучасній Конституції. Неабияку зацікавленість проявили магістри під час обговорення актуальних питань щодо сучасних реформаційних процесів місцевого самоврядування та децентралізації влади, освіти, земельних відносин. Слухачі активно долучились до тематичних обговорень, ділились знаннями та набутим досвідом.

     Висловлюємо Миколі Томенку вдячність за долучення до навчального процесу фахівців з публічного управління та адміністрування. Досвід, яким поділився з магістрами М. Томенко стане запорукою успішного вирішення ними, стратегічних завдань в органах державної влади та місцевого самоврядування і формування їх фахівців та патріотів на благо нашої держави!


Тереза Микицей,
заступник директора з навчальної і виховної роботи
ННІ неперервної освіти і туризму

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook