Профорієнтаційна робота у Васильківському районі Київської області

6 листопада 2019 року
6 листопада викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Тетяна Балановська і доцент Аліна Троян відвідали нараду керівників закладів загальної середньої освіти Васильківського району,  в якій також взяли участь  –  в.о. голови Васильківської районної державної адміністрації Червенко Евгеній Миколайович та голова Васильківської районної ради Баласинович Наталія Олександрівна.
Представники університету надали інформацію та продемонстрували фільм про НУБіП України, що розкривають сучасні можливості університету.
 
 
Директори шкіл були проінформовані про правила прийому та наявність у НУБіП України підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань, що  надають можливість їх випускникам отримати додаткові бали під час вступу до університету на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності та отримати знижку в оплаті за контрактною формою навчання. Особливо цікавою була інформація про можливість отримання 20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО при вступі в НУБіП України за умови участі в Олімпіаді вступників-випускників шкіл.
 
 
Учасникам зустрічі були представлені переваги навчання в НУБіП України та перелік спеціальностей, яких нині в університеті понад 40. Також, зацікавила інформація щодо можливості навчатися за державним замовленням та проходження виробничої практики за кордоном.
 
Також викладачі відвідали  Васильківські загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів № 1 і №2 та Васильківський академічний ліцей «Успіх», де зустрілися зі школярами 11 класів та запросили школярів відвідати університет.
 
 
 
 
   За сприяння в організації зустрічі з проведення профорієнтаційної роботи висловлюємо подяку начальнику відділу освіти Васильківської районної державної адміністрації  Сукеннікову Олексію В’ячеславовичу,
 

 

начальнику відділу освіти Васильківської міської ради Козак Лілії Олегівні, а також директорам Васильківської загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Пишній Світлані Миколаївні, Васильківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Бєліковій Неонілі Анатоліївні та Васильківського академічного ліцею «Успіх» – Сережці Валентині Олексіївні.

 

Натяля Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook