Інформаційний День «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка»: міжнародні гранти та партнерство» у НУБіП

7 листопада 2019 року
     5 листопада 2019 року відбувся Інформаційний День «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка»: міжнародні гранти та партнерство» в рамках діяльності Національного контактного пункту (НКП) рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Основною його метою було ознайомлення учасників із можливими шляхами пошуку грантів та потенційних партнерів за допомогою ресурсів платформи Web of Science та актуальними конкурсами за напрямами робочої програми «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали» і «Харчова безпека стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», а також з мережею та інформаційною базою партнерства, створеною в межах заходу "International Brokerage Event" (3 липня 2019 р., м. Брюссель, ЄС) у рамках діяльності проекту BioHorizon.
     Вітальним словом відкрив Інформаційний День від НУБіП України начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко. Модератором заходу була керівник НКП «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» на базі НУБіП Лілія Калачнюк

 

     Розпочала роботу Інформаційного Дня експерт з аналітичних ресурсів та навчання Clarivate Analytics Ірина Тихонкова, виступ якої викликав велике зацікавлення і багато запитань, оскільки доповідь стосувалася зміцнення позицій потенційних учасників у міжнародних грантових конкурсах з боку якості статей, вибору високорейтингових журналів та шляхів пошуку грантів і потенційних партнерів за допомогою платформи і ресурсів Web of Science (Publons)

 

     Анжела Пятова, НКП «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали» (Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського), надала детальну інформацію щодо актуальних конкурсів Соціального виклику 2 робочої програми «Горизонт 2020» за напрямом «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали» та зосередила увагу учасників на характерних особливостях конкурсних тематик. 

 

     Лілія Калачнюк, НКП «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» (НУБіП), проінформувала учасників ІнфоДня про нові конкурси робочої програми Горизонт 2020 за напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» щодо переваг використання оновленого веб-сайту Горизонт 2020 та розширення інфопростору через користування ресурсами мережі та інформаційної бази партнерства, створеної в межах заходу "International Brokerage Event" (3 липня 2019 р., м. Брюссель, ЄС) у рамках діяльності проекту BioHorizon. 

 

     Учасники ІнфоДня задавали багато питань доповідачам та активно обговорювали всі доповіді, а також в кінці дискусій був зроблений висновок та подяка виступаючим директором ННЦ міжнародної діяльності Олександром Лабенком. Серед учасників ІнфоДня були представники різних факультетів, Ради молодих вчених НУБіП та гості з інших установ. 

 

     Матеріали доповідей ІнфоДня будуть розміщені на сторінці НКП «Горизонт 2020» на сайті НУБіП України за посиланням

http://nubip.edu.ua/horizon2020.

     Дякуємо адміністрації НУБіП України за гостинність і надану залу в 3 корпусі університету для проведення інформаційного заходу.

 

Лілія Калачнюк,
керівник НКП «Харчова безпека, стале сільське господарство,
морські дослідження та біоекономіка» на базі НУБіП України

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook