Зірковий виступ студентів-туристів на «Пісенних баталіях»

6 листопада 2019 року

 

Студенти 2 курсу 1 групи спеціальності «Туризм» ННІ неперервної освіти і туризму вже другий рік поспіль відстоюють честь кращої академічної співочої групи Університету на конкурсі «Пісенні баталії». Відповідно до жеребкування суперниками студентів-туристів були колеги з факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Конкурсантам випало право виконувати пісню українського музиканта, вокаліста та композитора Олега Скрипки «День народження».

     Співоча молодь ННІ неперервної освіти і туризму креативно підійшла до цього завдання та разом зі своїми пісенними наставниками Любов’ю Шкварун і Іриною Войтюк записала відеозвернення до пана Олега зі словами вдячності за неперевершену композицію і запросили завітати до НУБіП і підтримати їх на пісенному конкурсі. Олег Скрипка, почувши голоси наших студентів-туристів, відгукнувся на їх відеозвернення й не дивлячись на свою зайнятість, усе-таки приїхав підтримати конкурсантів і побажати їм перемоги.

     Студенти-туристи на сцені були переконливими, артистичними, грандіозними і схожими на справжніх зірок. Тож овація і вигуки «Молодці» від глядачів і від поважного музичного гостя Олега Скрипки були дуже заслуженими!

     Наша найкраща талановита співоча група!!! Ви всіх вразили своїми талантами і любов'ю до української пісні!!!! Дякуємо Вам і бажаємо лише перемог і звернень на Вашому яскравому життєвому шляху!!!

Ірина Кудінова, 
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook