Сучасне і традиційне в одному місці – в «Гамма» галереї

29 жовтня 2019 року

В самому серці Києва, поблизу Маріїнського парку, розташована картинна галерея «Гамма», до якої завітали студенти другого курсу факультету землевпорядкування.

 

Ідеєю художнього галереї було поєднання творів виключно сучасних українських митців із затишним інтер'єром. Атмосфера всередині така, що кожен може знайти для себе щось знайоме і привабливе.

 


Студентів цікавило, як саме викла така ідея, тож власниця галереї – Тетяна Баляліна розповіла коротко про головне: «З різних регіонів України ми обрали 30 талановитих художників з різноманітними видам творчості, познайомилися з ними особисто, пізнали їх характери, подивилися своїми очима на роботи і надалі почали співпрацювати з творцями без посередників».

Галерея «Гамма» в Києві зібрала під одним дахом роботи сім'ї Джус, натюрморти Сергія Глущука, пейзажі Василя Брензовича та Юрія Клапоуха, ляльки Людмили Губаль і творчі роботи інших мистців.


Молоді запам’яталася галерея «Гамма» як місце, де є свій настрій і своя історія, де можна подивитися, а також купити, при бажанні, картини, скульптури, а також інші різноманітні предмети ручної роботи сучасних українських майстрів.

 

Тетяна Мазуріна,
студентка другого курсу факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook