У рідні стіни за поповненням

28 жовтня 2019 року

            Ніщо так не надихає, як успішний власний приклад. Тож викладачі кафедри Троян Аліна Василівна та Гудзинська Юлія Сергіївна, напередодні Дня відкритих дверей у НУБіП України, завітали до еколого-природничого ліцею № 116, випускницями якого вони є, щоб запросити старшокласників до університету.

У ході зустрічі учнів було поінформовано про можливість здобуття вищої освіти зі спеціальності «Менеджмент» у НУБіП України, зокрема: про правила вступу на спеціальність; про умови навчання за державним замовленням та за кошти фізичних і юридичних осіб; про навчання за кордоном та отримання подвійних дипломів; про діяльність наукового гуртка «ДНК лідера»; перспективи майбутнього працевлаштування та інші переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту.

Також у ході бесіди з директором ліцею Чубою Оленою Володимирівною було намічено стратегічні напрями співпраці між факультетом аграрного менеджменту та ліцеєм, щодо перспективної організації профорієнтаційної роботи, з метою полегшення вибору майбутнього професійного спрямування для учнів випускних класів.
 
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook