Активно запрошуємо на навчання

28 жовтня 2019 року

Профорієнтаційна робота на кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей ніколи не припиняється. Жовтень видався також насиченим на профорієнтаційні зустрічі студентів зі школярами.

Так, 11 жовтня 2019 року студент групи Аі 1901 Чупир Олег завітав до учнів 11х класів опорного закладу «Калайдинцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Ф.Д. Рубцова» Лубенської районної ради Полтавської області.

18 жовтня 2019 студент цієї ж групи Шалієвський Євген відвідав Журавлиську ЗОШ І-ІІІ ступенів - ЗДО Ставищенської районної ради Київської області.

22 жовтня 2019 року Голобородько Павло, студент групи ТТ 1906 відвідав СЗШ № 29 м. Києва.

Під час зустрічі учні отримали багато цікавої інформації, яка зможе допомогти їм у виборі майбутньої професії. А спеціальностей у НУБіП дуже багато та на будь-який смак! І с кожним роком цей перелік збільшується відповідно до вимог і тенденцій на ринку праці.
Закцентовано увагу учнів на наявності підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань та перевагах, які вони надають при вступі до університету після їх закінчення. Можливість отримання подвійних дипломів, наявність кафедри військової підготовки, активне культурне та спортивне життя в університеті.

Учнів було запрошено на День відкритих дверей, який пройде в університеті 1 листопада.

Висловлюємо подяку колективам шкіл та їх вихованцям за теплий і гостинний прийом! З нетерпінням чекаємо на зустріч вже у стінах НУБіП України.
 

Яременко Н.В.

 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook