Тренінг від проектного менеджера SoftServe Юлії Мазур: особливості бізнес-практики для студентів-управлінців

28 жовтня 2019 року

На факультеті аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України в рамках студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» на запрошення викладача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту доцента Мар’яни Аксентюк для студентів-магістрів спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» був проведений тренінг від Юлії Мазур на тему: «Управління проектами: методологія та особливості бізнес-практики».

Юлія Мазур – project manager провідної ІТ-компанії «SoftServe», яка поділилась власним практичним досвідом із студентами спеціальності, що є вельми цінним в навчанні – отримання не тільки теоретичних знань, але й практичних навичок з проектування.

 

Під час тренінгу студенти визначили, якими skills повинен володіти сучасний проект-менеджер, розглянули на конкретних прикладах Agile, Lean, Kanban, Scrum. Зрозуміли, що проект-менеджер – це «художник, який об’єднує різнокольорові процеси у витвір мистецтва».

 

Наприкінці зустрічі студенти подякували пані Юлії за цікавий тренінг та запросили ще для отримання практичних знань з проектного менеджменту.

 

Мар’яна Аксентюк,
Марина Дєліні
,
доценти кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook