Чоловіча збірна НУБіП України з футзалу – срібний призер Першості Голосіївського району

25 жовтня 2019 року
     23 жовтня в спортивному комплексі Національного університету харчових технологій відбулися змагання Першості Голосіївського району з футзалу. В них взяли участь п’ять ЗВО Голосіївського району, серед них: Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний університет харчових технологій, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Міжрегіональна академія управління персоналом, Національна академія Служби Безпеки України.

     Ігри відбувалися за коловою системою. Наші хлопці перемогли збірні команди МАУП і СБУ, зіграли внічию з командою НУХТ (2:2).
     Дещо гірше склалася ситуація з командою КНУ. Довго рахунок лишався нічийним 1:1 при рівній грі, але прикрий рикошет від нашого захисника вивів суперників вперед. Наші хлопці, намагаючись відігратися, замінили воротаря на п’ятого польового гравця і «притисли» суперника до власних воріт. Швидко розігрували зайвого гравця, виводячи Олега Ставничого (ф-т аграрного менеджменту) під удар, і тільки вдалі дії воротаря-шевченківця та його удар у порожні ворота нашої команди звели нанівець всі зусилля зрівняти рахунок. Гра завершилася з рахунком 3:1 на користь збірної КНУ, і у підсумку збірна НУБіП України посіла друге місце.

     Треба відзначити чудову гру воротаря нашої збірної Богдана Гави (ф-т аграрного менеджменту), який пропустив найменшу кількість голів.

Дякуємо нашим футзалістам за чудову гру і позитивні емоції!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітано-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook