Співпраця НУБіП з міжнародними організаціями – візит експертів Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН

10 жовтня 2019 року
     3 жовтня 2019 року експерти Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FАО) відвідали Українську лабораторію якості і безпеки продукції АПК з метою проведення оцінки потенціалу лабораторії щодо моніторингу стійкості мікроорганізмів-контамінантів продукції агропромислового комплексу до антимікробних препаратів.

     Візит експертів FАО відбувся в межах реалізації технічної допомоги Україні ФАО TCP/UKR/3702 «Зміцнення національного потенціалу для подолання ризиків антимікробної резистентності (АМР)». 
     Зустріч проходила за участі начальника науково-дослідної частини Отченашка Володимира Віталійовича, який ознайомив експертів FАО з напрямками наукових досліджень, що виконуються в НУБіП.

     Відвідувачі ознайомились з структурними підрозділами лабораторії та виробничими приміщеннями і спеціальним обладнанням, крім того надано змістовну інформацію про дослідження антимікробної резистентності мікроорганізмів в УЛЯБП АПК.
     Завідувач відділу мікробіологічних досліджень УЛЯБП АПК, доктор ветеринарних наук Виговська Л.М. та молодший науковий співробітник Вішован Ю.Ю. прийняли участь у семінарі, де була презентована методологія ATLASS як інструмент ФАО з оцінки роботи лабораторій в межах системи моніторингу стійкості до антимікробних препаратів. 

Валерій Ушкалов,
директор УЛЯБП АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook