Молоді та недосвідчені, але амбітні

9 жовтня 2019 року
     Молоді та недосвідчені, але амбітні і з блиском в очах та палким бажанням творити прекрасне та корисне. Так можна сказати про першу академгрупу першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Стверджую це так впевнено, бо навчаюся в цьому колективі.

     Анастасія Кучерява ще на дебатах вибору старости зарекомендувала себе дуже гарно, запам’яталась своєю чіткістю і впевненістю. Минув місяць – і ми вже можемо побачити її відповідальну працю. Крім своїх обов’язків старости, дівчина любить співати, бере участь у різних заходах та завжди готова допомогти кожному, хто попросить допомоги.
     Що стосується самої групи – це 18 вмотивованих юнаків і дівчат. У нас завжди весело: хлопці готові у будь-який момент розвеселити дівчат, харизматичні та досить пунктуальні, не відмовлять у проханні і завжди зацікавлені різними спортивними секціями, ба, навіть акторською майстерністю. Дівчата ж – завжди підтримують хлопців у плані навчання, підказати щось на практичних або лекційних заняттях. Кожен знаходить спільну мову і не стоїть осторонь.

     Є у групі й іноземець – грузин Менаб де Лука. Хлопець з Тбілісі і, на жаль, поки що не розуміє української, хоча російську трохи знає. Через це йому важко спілкуватись із одногрупниками, викладачами та розуміти пари. Але він докладає максимум зусиль на кожному занятті. Нас теж турбує така ситуація, тож намагаємося знайти для Луки вихід – швидкий та дієвий.
     Свіжий перший курс із задоволенням поглинає всю інформацію на заняттях. Всі вже встигли знайти спільну мову з кожним викладачем, аби з перших днів опановувати свою майбутню професію. Мені дуже сподобались слова очільника Київської облдержадміністрації Михайла Бно-Айпріяна, почуті на Дні знань: слід краще працювати в молодості, щоб після 45 років мати більше часу на дозвілля.

     Впевнена, що саме у цьому університеті з нас виховають справжніх професіоналів та керуючих.

Яна Газін,
студентка 1-го курсу
факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook